Minna Anttila

Ainolankatu 4, 94200 Kemi Finland
puh:041 4650877
tel +358 414650877,
kennelnanasilk@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:71691 kpl

Uutisia/ news

14.10-18 Penelope on muuttanyt meille eläkepäiviä viettämään, syyskuussa peneltä leikattiin kohtu ja kaikki on mennyt täällä hyvin. Hyvin on vanha rouva kotiutunut. Kesä oli ihanaa mutta kovin kiireistä aikaa, paljon tuli käytyä näyttelyissä vähän siellä sun täällä. Cooperistakin tuli ensin Ruotsin valio ja sitten myös Suomen valio. Kyllä se oli hivenen haastavaa tämä valioituminen Cooperin kohdalla mutta kyllä kasvattaja omistaja oli onnensa kukkuloilla. Koirat ovat käyneet antamassa verta Hannes Lohen aineenvaihdunta tutkimukseen. Minua nähdään vielä tänä vuonna erilaisissa tapahtumissa mm. agilityä nyt aloittelen taas pitkän tauon jälkeen, erilaisia koiriin liittyviä luentoja tulee käytyä seuraamassa ja pari näyttelyä vielä tälle vuodelle on suunnitelmissa. Pentue suunnitelmia on mietittynä alkuvuoteen/keväälle -19

31.5 päivitetty näyttelytuloksia ja kuvia Liinulle ja Nyytille 

9.4-18 Näyttelyitä on ollut jo takana tälle vuodelle ja menestystäkin on tullut kun Jaanan ja minun  pikkuinen Liinu on räjäyttänyt potin saaden kaksi sertiä ja ollen vsp ja rop viikonlopun ryhmä näyttelyissä :) meidän vara sert koira Cooperkin sai ensimmäisen sertinsä nyt sunnuntaina , jee vihdoinkin :) olo on viikonlopun jäljiltä väsynyt mutta onnellinen. Pentukyselijöille voin vain sanoa että suunnitelmia toki on mutta ajankohta on täysin avoin :) 

19.10-17 Aika onkin vierähtänyt nopeasti viime päivityksestä.

Pennutkin ovat jo 1/2 vuotiaita reippaita otuksia kaikki. Luca ja Liinu jäi tänne kotikaupunkiin ja Me lähti Norjan valloitukseen. Liinu on yhteisomistuksessa ystäväni Jaanan luona. 

Meidän lauman vanhin ja ensimmäinen silkkini Nappi on siirtynyt toukokuun lopussa sateenkaari sillalle. Napille tuli vanhuuden oireita jo niin paljon ja ikääkin oli kunnioitettavat 16,5 vuotta niin piti tehdä raskas päätös mikä on koiralle parasta. Luopuminen on aina niin raskasta. 

Norjasta tuli meille silkkipentu Silkylady's Arya of Winterfell, kotoisammin Nyyti  joka asuu perhe Pirneskoskella.

Pentuekyselyjä on tullut jonkin verran mutta meille ei ole suunnitteilla pentuja vielä pitkään aikaan. Katsotaan sitten uudestaan vuonna -19. 

13.4-17 Milla synnytti 2.4 sunnuntai aamuna 3 silkkipentua  , 2 poikaa ja 1 tyttö. Synnytys sujui hyvin ja Milla huolehtii hienosti pennuista. Tänään ensimmäisellä pennulla aukesi silmät ja se oli tyttö joka halusi jo katsella maailmaa 😊 

23.3-17 Meillä Milla pyöristyy hyvää vauhtia ja tänään on vuorokausia 51 :) eli ei enään kauaa tarvi lyllertää :) Milla ultrattiin silloin puolessa välissä että kyllä siellä jotain on kasvamassa .. 

21.2-17 No niin uusi vuosi on alkanut ja kevättä kohti ollaan menossa. Pentuja toivotaan keväälle ja laitan tänne heti tietoa kun saadaan jotain aikaiseksi. Meille on muuttanut uusi perheenjäsen Chaplin josta saamme kiittää Minette Edlund-Holstad :) Poika on kotiunut hyvin ja katsotaan missä tulette näkemään tämän hurmurin. Oli ihana käydä Norjassa Tuulan kanssa katsomassa kaunista kaupunkia ja eritoten Cindyä. Karen ja Tryggve kiitos teille kaikesta, olette ihania.

29.10 Etusivua päivitetty, ja lisää päivityksiä luvassa kunhan saan aikaiseksi. Joeylle haettu pohj mva arvo.  Meille niin haluttaisiin silkki pentuja mutta katsotaan keväällä ;) 

10.8 Joitain näyttelytuloksia lisätty varsinkin Cooperille... Kemin arvostelut olen jonnekkin arkistoinut...

9.8-16 No niin nyt jotain päivityksiä :) Kuopion näyttelyreissu on nyt takana ja Cooper esiintyi hyvin mitä nyt sunnuntaina poika alkoi ujostelemaan tuomaria josta syystä serti jäi jälleen haaveeksi.

Mutta siskotyttö Cindy tuli nyt tällä reissulla Suomen valioksi, Hienoa Jippii :D Onnea Cindyn toisille omistajille Karenille ja Trygvelle Norjaan. 

Tuulalle ihanat kiitokset taas mukavasta viikonlopusta Kuopiossa :D 

Meillä oli Ela tiineenä mutta kohtutulehduksen vuoksi Ela jouduttiin leikkaamaan kiireellisesti joten pentusuunnitelmat muuttuivat siihen että saadaan Ela kuntoon. Ela on toipunut leikkauksesta todella hyvin. 

Nyt katsotaan milloin meille saadaan pentuja..

Joitain näyttelyitä on vielä tälle vuodelle joten hymyillään kun tavataan :D

12.1.2016 Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016 kaikille :)

Meidän astutussuunnitelma heti näin alkuvuodesta ei onnistunut joten siirrämme sitä seuraavaan juoksuun. 

Koirat ovat voineet hyvin, mitä nyt vanhuksilla joitain vanhuuden tuomia vaivoja. Miten se aika menee niin nopeasti että koirat alkavat olla jo niin vanhoja..

Cassidyn kanssa suunnitellaan ensimmäisiä veteraaniluokan näyttelyä :) 

Näyttelyjä suunnitelmissa jonkin verran... Nähdään kehän reunalla :D

24.11-15 Pentuesuunnitelmiin tulikin muutos ja nyt odotetaan pentuja syntyväksi, yhdistelmästä lisää pentuja sivulla.

13.11  Surullisia uutisia, meidän rakas Netta on siirtynyt 4.11 sateenkaarisillalle. 

2.11-15 Näin se arki koettelee meidän laumassa kun vanhuksilla alkaa olla erilaisia vaivoja. Nappi täyttää tässä kuussa huikeat 15v ja muuten on poika kunnossa mutta muisti, kuulo ja näkö ovat heikentyneet. Ruoka maistuu ja sisäinen kello kertoo vielä tarkasti ruoka-ajat, välillä intoutuu vielä vähän leikkimäänkin ☺

Netta on vikonut niskaansa jonkin aikaa mutta syyksi ensin löydettiin lievä välikorvantulehdus joka hoidettiin sekä sitten niskan jäykkyyden syyksi jäi epäily lihasjumista. Hieronnasta Netta kyllä nautti mutta oireet eivät loppuneet ja voinnin romahtamisen syyksi jäi epäily aivokalvon tulehduksesta tai aivokasvaimesta joka on todennäköisempi vaihtoehto. Netta sai vahvat antibiootit ja kortisonia joilla Netan kunto parani mutta nyt mummelin kanssa eletään päivä kerrallaan ja katsotaan kuinka paljon vielä on yhteistä aikaa ja kauanko vointi pysyy hyvänä ♡

Cooperin kanssa ollaan alettu käymään näyttelyharjoituksissa josko siitä sitten Jyväskylässä olisi jotain apuja 😉

28.8-15 Syksy on jo tulossa, arki palannut jälleen. Fonzy sterilisoitiin eturauhasen vaivojen takia ja hyvin toipui leikkauksesta. 

23.7-15 Käytiin Millan, Cooperin ja Rillan kanssa silmä- ja polvi tarkastuksessa ja hyviä uutisia kun kaikilla oli terveet silmät ja polvet :) 

Nyt on jo suunnitelmissa pentue loppu vuodeksi mutta siitä sitten lisää kun katsotaan ensin että onnistuuko suunnitelmat. 

12.7-15  Oli kiva päivä käydä Oulun näyttelyssä kakaran eli Cooperin kanssa :) Poika liikkui ja esiintyi paremmin nyt kuin edellisellä kerralla. Oli kiva nähdä silkki ihmisiä kehässä ja kehän reunalla. Näyttelyissä ei olla kyt kovin aktiivisesti käyty mutta muuten aika silkkipainoitteista elämä on ollut :D 

11.6.2015 Yrittänyt nyt päivittää sivuja ajan tasalle ;)  Kävin pyörähtämässä kylmässä, sateisessa ja tuulisessa Limingassa 7.6 Cooperin ja Netan kanssa. Koirat eivät oikein tykänneet kelistä mutta muutoin reissu meni ihan hienosti sekä oli kiva nähdä taas kavereita. Toivotaan että se kesä ja lämmin vielä tulee jotta nämä kesä näyttelyt olisivat mukavampia niin meille kuin koirillekkin.

1.6-15 Joeyn kanssa pyörähdimme toukokuussa kylmässä ja tuulisessa Piteåssa ja tuloksena oli serti ja rop sekä Ruotsin muotovalio :)

Kesällä on tarkoitus pyörähtää jossain näyttelyissä tuon kakaran eli Cooperin kanssa ja käydä tapaamassa meidän Nanasilk pentuja ja perheitä. 

Pentuesuunnitelmia ei olla lyöty lukkoon ja voi olla ettei tänä vuonna tule Nanasilk pentuja. Mutta ilmoittelen lisää pentuja sivulla.

23.3-15  Tuli käytyä kennelliiton järjestämällä 2 päiväisellä luennolla Oulussa.

 Cindy oli näyttelyissä Norjassa samaan aikaan ja ensimmäistä kertaa neiti esiintyi junioriluokassa saaden ERI n ja SERTin sekä oli VSP :) todella hienoa Cindy ja Karen :D 

15.2  Nivalan ryhmänäyttelyssä tuli käytyä ja Joeystä ( Joyful News From Bohemia Xsantia ) tuli uusi suomen valio :) Millakin kävi pitkästä aikaa esiintymässä saaden erin ja sa, sekä vara sertin eli huonosti ollenkaan :D  

17.1 Vuosi lähtenyt käyntiin ihan kivasti. Kajaanin näyttelyssäkin tuli käytyä, hyrr.. kylmää oli mutta eihän koiraihmiset yleensä kelejä katsele ;) Joey sai ERI, SA ja PU 4 , Rilla oli myös mukana ja tulokseksi tuli EH . Rilla ei oikein nauttinut hallissa olemisesta ja se onkin monelle koiralle haaste.

Ei kun uusia näyttely suunnitlemia tekemään ja katsotaan josko tälle vuodelle suunniteltaisiin pentuetta ;)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015 KAIKILLE 

27.12-14 Joulu meni rauhallisesti mitä nyt yksi narttu oli juoksussa ja erillään laumasta. Nyt ei tehdä pentuja. Zazun sivua päivitetty jalostuksen osalta. Olen kovasti miettinyt sen jalostuskäyttöä tuon syöpähoidon jälkeen mutta en ole vielä itselleni sitä saanut selväksi tulisiko sitä yrittää käyttää vai ei.. 

18.12-14 Koulu loppui tänään ja nyt on avoinna uudet mahdollisuudet. Koirat voivat hyvin ja Nanasilk lauman vanhin jäsen Stonebeach Hot Dog " Nappi " täytti 14 v. Nappi jaksaa ikäisekseen hyvin mitä nyt normaalit vanhuuden vaivat sitäkin rajoittavat, kaihi hieman vaivaa ja liikkuminen ei ole enään yhtä ketterää kuin jokin vuosi takaperin mutta hyvin jaksaa vielä välillä leikkiä kuin pentukoira. 

Meidän Joey ( Joyful News From Bohemia Xsantia ) täytti kaksi vuotta, Näyttelyt aloitetaan ensi vuonna uudella innolla ja monia suunnitelmia on jo tehty ensi vuodelle. 

Silkkiperheemme pienimmäinen Cooper , on ihastuttava pakkaus ja ei kaduta ollenkaan että se jäi kotiin kasvamaan. Ensi vuonna jospa sitäkin näyttettäisiin jossain näyttelyissä.. 

Ihana kun omista kasvateista kuulee ja saa kuvia , ihania perheitä ollaan saatu elämäämme ja koirat ovat saaneet upeat perheet , kiitos teille kaikille. 

Kaikille rakkaille ystäville ihanaa ja rauhallista joulun odotusta, ja nähdään taas pian :)

 19.9 Koulua käyty ja opiskeltu monenlaista :) Cooper kasvaa kotona ja tuntuu jo siltä ettei tuosta raski varmaan enään luopuakkaan kun se on kaikin puolin tosi ihana pakkaus.

Tara ja Netta ovat hyvin toipuneet kohdunpoisto leikkauksista. Netalta piti poistaa myös suurin osa nisistä koska niissä oli paljon kasvaimia. Toivotaan nyt että mummeleilla on vielä monta hyvää ja tervettä vuotta edessä. 

Zazukin täyttää ensi vuonna 8 niin ehkä sitä voisi käyttää jossain veteraani luokassa. Zazu voi todella hyvin, toki sen turkki kärsi sytostaatti hoidoista jonkin verran mutta sehän on vain karvaa;) 

Nyt on laumassa enään kolme narttu joilla 2/3 on tällä hetkellä juoksut mutta nyt tälle vuodelle ei astuteta ketään... Katsotaan milloin seuraava pentue on suunnitteilla..

Ihanaa syksyä kaikille ja muistakaa levätä :)

24.8-14 Pojan häitä on vietetty ja nyt aletaan palaamaan normaaliin arkeen ja koiren kanssa touhuiluun koulun ohella. Cooper on vielä kotona kasvamassa ;) se on sellainen suloinen pakkaus ettei yhtään harmita että se on vielä kotona <3

 


16.8-14 No niin taas on vierähtänyt aikaa viime päivityksestä. Helsingissä tuli käytyä viikon reissu jossa oli kolme eri näyttelyä. Tuula Tervon ( Kennel Dzza ) kanssa ja molemilla oli uros ja narttu mukana. Hienosti koirat tulivat toimeen keskenään ja kuten mekin , Tuulalle iso kiitos upeasta matkaseurasta  :) Pieni Cindy lähti Karenin hellään hoivaan Norjaan (  Kennel Silkylady's ) mutta tulemme näkemään Cindyä jossain vaiheessa myös täällä  :) Helsingin reissu ei ollut niin menestyksekäs näyttelyiden osalta mutta seuran puolesta se oli täyttä kultaa, oli ihana nähdä  monta monta  ihanaa ihmistä :D Unohtamatta meidän ihania kasvatteja omistajineen joita kävimme matkan aikana tervehtimässä Rudia Jyväskylässä perhe Patisella ja Viktoria Linan luona Kotkassa :) Kiitos teille että olettei pitäneet niin hyvää huolta pennuista :D

Cooper on edelleen täällä kotona ihastuttamassa meitä ja  vielä ei ole tullut sille sopivaa perhettä vastaan ;)

25.7 Meidän silkkilauma on nyt yhtä vähempänä.. Meidän 12 vuotias Nelly ( Honeycoat's Ah Adele ) on nyt nukkunut pois :(   Nelly sairasti syöpää ja aika luopumiselle tuli sitten yhtäkkiä vaikkakin siihen olin jo varautunut tietäen ettei hoitokeinoja ollut.. se luopuminen on vaan niin tuskallista ..

14.7 Vielä on yksi urospentu vapaana, Cooper on iloinen vesseli jonka kanssa elämä ei tule olemaan tylsää :D

8.7 Pennut on jo 9 viikkoisia ja pojat vielä etsivät yhteistyökykyisiä koteja, Mutta mielelläni kerron lisää jos kiinnostuit :)

Our puppies are now 9 weeks, still available.

16.6-14 Our puppies are 6 weeks and  soon looking  for their own loving familys :)

Yesterday we have new family member, welcome Rilla ( Biley's Thot Ginger ) She is so beautiful and nice little lady :)

Meidän pennut on jo 6 viikkosia riiviöitä ja etsivät omaa rakastavaa kotia :)

Eilen meille muutti uusi vahvistus meidän silkkilaumaan, tervetuloa Rilla ( Biley's Thot Ginger ) . Se on tosi ihanan luonteen omaava kaunis nuori silkki tyttö. Annalle iso kiitos luottamuksesta.

13.5-14 Pentue sivua päivitetty, pennut kasvavat hyvää vauhtia. Emä ja pennut ovat tyytyväisiä :)

17.4-14 Kotisivuja päivitetty, pentuja sivu ja Joeyn sivulle lisäsin näyttely arvostelut.

Onpas vaan aikaa taas vierähtänyt.. No Joey kasvaa ja kehtittyy hienosti. Lauman vanhuksetkin ovat vielä suht kunnossa ja jaksavat kirmailla kun aurinko näyttäytyy. Zazu voi erinomaisesti ja suussa ei näy jälkeäkään syöpäkasvaimesta, nyt toivotaankin että se saa elää vielä pitkään terveenä ja iloisena höpöttäjänä kuten tähänkin asti. Pentujakin odotetaan innokkaana tänä keväänä syntyväksi ;)
Näyttely suunnitelmissa on Vaasa, Oulu sekä ainakin elokuun eka viikko vierähtää Helsingissä :)

28.10-13 Joeyn kanssa kävimme Seinäjoen näyttelyssä. Ensimmäinen virallinen näyttely ja tuloksena oli PU 4 ja SERT :D eli hienosti meni. Hyvä Joey <3 ja="" oli="" ihana="" saada="" ilmoittaa="" lucielle="" kuinka="" hienosti="" meid="" n="" uroksen="" yttelyura="" alkoikaan="" p="">

6.9-13 Nyt on kaikki pennut saaneet omat ihanat kodit. Nyt hengähdetään ja ladataan akkuja tulevaa talvea varten. Näyttelyissäkin saatetaan pyörähdellä :)

18.6-13 Hups onpas taas kulunut aikaa viime päivityksestä ;) No Zazu voi olosuhteisiin nähden loistavasti, jaksaa leikkiä ja syö normaalisti. Kasvain on edelleen siellä suussa ja hieman on saanut kokoa lisää mutta ei näy vaivaavan millään lailla. Jos en sitä tietäsi sen siellä olevan niin en uskoisi että koira on edes " sairas " .

Joey on käynyt ensimmisen pentunäyttelynsä ( Kemissä ) ja oli ROP pentu ja sai KP n . Ihana koira se on kaikilta osin ja  tulee kaikkien kanssa niin hyvin toimeen.

Pentujakin meillä on taas, edelliset ovat jo kohta 4 kk ja näyttävät kaikki niin hyviltä :) lisää tästä viimeisimmästä pentueesta pentusivulla.

Cassidyn kanssa ollaan juuri kotiuduttu Norjasta jossa on niin kaunista,  kylmää mutta kaunista :) tuloksena oli ERI SA PN 3 ja Vara -cacib . Ostyn bussilla reissattiin hyvässä seurassa :)

2.3-13 Zazulla on suussaan plasmasytooma, jota hoidetaan nyt  kortisonilla ja sytostaateilla. Lisää Zazun sairaudesta voi lukea täältä.

Our silky male Zazu has plasmasytosis in his mouth, and he is being treated now with oncortisone and cytostatics.

http://silkkiterrierizazu.123kotisivu.fi/177891356

28.1-13 Haimme kenneliimme uuden vahvistuksen Joeyn ( Joyful News From Bohemia Xsantia )

28.1-13 We have a new male, Joey.

21.9.2012 Ela kävi polvitarkastuksella ja tuloksena oli 0/0 . Astutussuunnitelmia on ilmassa, niistä lisää pentuja sivulla :)

29.6.2012 Kävimme Rovaniemellä Zazun ( Nanasilk Stunt Man ) ja isä Fonzyn ( Nanasilk Wild Delivery ) kanssa, molemmille tuloksena silmät OK :)

Zazu and Fonzy's eyes were checked a second time and both have healthy eyes :)