Minna Anttila

Ainolankatu 4, 94200 Kemi Finland
puh:041 4650877
tel +358 414650877,
kennelnanasilk@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:71680 kpl

Stonebeach Hot Dog

Nappi

Tuli aika jolloin  sinusta piti luopua, 
en ollut siihen valmis vaikka olit jo vanha.
Aika meni liian nopeasti.
Sinä opetit minulle niin paljon ja paikkasi on ikuisesti sydämmessäni
ja muistoissani.
Ikävoin sinua suuresti oma pieni villapehmoni.


20.11.2000 - 30.05.2017


Silkkiterrieri Uros
Silkyterrier Male
( steriloitu/ sterilized )


" Nappi "

Synt/Born: 20.11.2000
Silmät/Eyes: Napilla on todettu kaihi/ Catarackt on the eyes
Polvet/ Knees:--
Kasvattaja/Breeder: Kennel Stonebeach, Tornio
Omistaja/Owner: Jarmo ja Minna Anttila

Nappi jalostustietojärjestelmässä/ pedigree:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN10021%2F01&R=236

Nappi on ensimmäinen silkkini ja ollaan oltu monessa mukana, mutta agility oli se meidän oma juttu josta Nappi nautti tosi paljon. Kaihin puhjettua on tästä harrastuksesta jouduttu luopumaan loukkaantumisriskin takia. Nappi nautti mennä lujaa ja suorittaa eri esteitä. Todella energinen uros joka ei pelkää mitään. Haluaa olla kaikessa mukana.

Nappi is my first silky and the most mischievous dog I've ever met. He's intelligent and really fast runner and we used to go in for agility. Unfortunately when he got the catarackt on the eyes we had to gve it up.

Napilla ei ole paljoa näyttelytuloksia villaisen olomuotonsa takia mutta agilityssä ollaan menty sen sijaan, tässä kuitenkin joitain näyttelytuloksia/ Show results:
14.10.2001 Oulu, Tuomari: Tuula Plathan
Hyvänkokoinen, mutta kokoonsa nähden hivenen turhan vankka pentu, toivoisin aavistuksen lyhyemmän kuonon ja kevyemmän pään. Hyvä korvien asento, sopiva rungon pituus, hyvä lantio ja häntä, hyvät tehokkaat takaliikkeet, etuliikkeiden tulee vakautua, väri ei vielä ole alkanut muuttua, turkki on tänään hieman öljyinen, vilkas ja hieman kuriton, tarvitsee vielä lisää käsittelytottumusta.
JUN 2
2.9.2001 Osty open  show, Oulu, Tuomari: J. Laakso
10 kk hyvä rungon pituus, hyvä ylälinja, voimakkaat kulmaukset, hyvä hännänkiinnitys, ilmeikäs pää, touhukkaat liikkeet, värin tulee vielä puhdistua.
JUN 121.7.2001 Tornio, Kari Edmund, Norja
Livlig typ, bra huvud, Harmonised byggd, normala vinklar, kunde visa sina rörelser bättre, riglig päls, kunde gärna ? djupare tan färgen och varit något mera samarbetsvillig.
PEN 124.6.2001 Rovaniemi, Tuomari: Markku Kipinä
Yleisvaikutelma: tyydyttävä, Koko: erinomainen
Riitt. ? ja anatomialtaan hyvin rakentunut pentu, jolla hieman kookkaat korvat , erittäin hyvät silmät, hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys, riit. kulmaukset, hyvä luonne, valitettavasti pennulla on rotumääritelmän vastainen musta villava turkki.
PEN 1